Mobil logo 2

Homeparty med barnkläder i Wimsandesign

Låter det intressant?
Samla dina vänner en dag/kväll, så kommer jag hem till er och visar min kollektion/modeller av barnkläder i ekologiska tyger och andra textila saker som passar till barn ( ibland även vuxna ).
Gästerna har då möjlighet att få känna och klämma på plaggen/sakerna jag har med mig. Kläderna som jag har med mig är till salu och kan köpas på plats, men jag tar även emot beställningar. Kanske har man ett önskemål om tex "syskonkläder", broderat namn eller tryckt figur på ett plagg.

Se det som ett tillfälle att få träffa andra vänner och bekanta och att bli inspirerad. Många roliga ideer föds ofta när man träffar andra människor och man lär sig mycket-

Hur går det till?
Jag kommer hem till er ca 45 minuter före utsatt partytid, för att hälsa på er och hänga upp kläderna. Jag har med mig portabla klädställningar som jag hänger upp de flesta plaggen på. Några sorters plagg behöver ligga ner och då lånar jag gärna en strykbräda om  ni har det. 

Hur många gäster?
Antalet gäster spelar inte så stor roll. Det är roligare med få gäster som verkligen vill komma och är intresserade än många som egentligen skulle vilja vara någon annanstans. Jag lovar att det kommer bli mycket snack om både kläder och barn. Jag rekommenderar ca 6-10 personer, beroende på hur mycket plats ni har hemma.

Hur betalar man?
Jag har med mig kortdragare och innehar även både bankgiro och swish. Hittar ni plagg som jag har med mig går de att köpa direkt på plats och betalas där och då. Ni får plagget med hem direkt. Beställer ni något tillverkas det inom fyra veckor och betalas till mig när plagget är klart. Ni får ett sms av mig att plagget är klart och får betala då direkt till mitt konto via swish eller bankgiro. 

Hur levereras beställningarna?
Jag bestämmer med värdinnan vilket datum jag kan komma och lämna alla beställningarna när de är klara. De ligger då i varsin påse med namn och kvitto i. Jag skickar ett sms till er och berättar när jag har lämnat beställningarna och sen får ni prata med värdinnan om när det går bra att hämta sin beställning.

Har man rätt att ångra sig ?
Alla har rätt att ångra sig enligt konsumentköplagen. Jag är dock tacksam om man gör det ganska så snart efter partyt. Det enda som jag inte tar tillbaka är om man beställer något med broderat eller tryckt namn på.

Det var mycket information på en gång, men tveka inte att maila mig om ni har fler frågor
Mari på Wimsan Kids