Mobil logo 2

Prematurdocka beställning

Pris:
1 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1506546
Antal:
En docka sydd i barnets födelsemått och vikt kan vara en underbar gåva till nyblivna föräldrar.  Även roligt för barnet att i framtiden kunna se "så här liten har jag varit". 

Prematurdockan är sydd. Sydd efter era önskemål i längd och vikt, så nära det bara går. Den är sydd i två lager, yttersta tyget är i velour och är stoppad med finkornig sand och syntetvadd. Sanden är till för att få tyngden och vadden är utfyllnad, så dockan blir lagom stor och mjuk. Ögon och mun är broderade. Den är klädd i en overall i rätt storlek och kommer paketerad varligt i en kartong. Paketet skickas med spårbart sätt, så ni som kund får veta när paketet är på väg till er.

Priset per docka är 1500 kronor och då ingår frakten.

Betalning kan ske på två olika sätt
1: Ni som kund betalar hela summan vid beställningen
2: Ni betalar halva summan vid beställning och resten när dockan är klar
3: Ni ställer er i kö på en docka och det är kostnadsfritt och ni får ett könummer. När er tur i kön är kommen meddelar jag er detta och ni bestämmer om ni fortfarande är intresserade och då väljer ni alternativ ett eller två.

Välj alternativ i rullistan
I meddelanderutan i kassan skriver ni längd, vikt och kön på barnet.
Leveransen på dockan kan bli upp till 2 månader om inget annat meddelas. Jag hör av mig via mail till er om det skulle vara längre tid vid lång kö.