Mobil logo 2

Om oss

Barnkläder är något av det roligaste att sy. Barn tycker oftast om härliga färger, mönster och att kläderna är sköna att ha på sig. Det var så min passion för sömnad började för ca 30 år sedan. Jag började med att sy kläder till vårat första barn när han var några månader gammal. Då fanns det inte så mycket roligt till pojkar, men det fanns massor till flickor och klänning var ju inte riktigt hans grej.


Jag syr även till barn som är för tidigt födda, som inte kan ha storlek 50 när de föds. Dessa plagg sys i storlek 40, 44 och 50. Filtar, gosedjur, babybäddar, vetevärmare och prematurdockorna kommer att fylla min butik. Värnar lite extra om dessa små liven, då jag har fått äran att jobba på en prematuravdelning för många år sedan. Ni kommer även att hitta kläder till större barn också. Barnkläder i storlek 50 till ca 98 / 104 fyller jag på med så fort plaggen är sydda. Jag syr även på beställning till de större barnen upp till ca 120 / 130 cl.
Tygerna är tvättade av mig i parfymfritt tvättmedel och utan sköljmedel, bara för att jag vill se färg och form, så att det håller. Framåt kommer jag gå över mer och mer till ekologiska tyger

Alla produkter som finns här hos mig är helt egentillverkade och finns bara i en liten upplaga.

Önskar er en trevlig rundtur bland alla mina barnkläder / Mari " Wimsan "

Affärsidé

Jag gör saker i ekologisk textil som kan passa till barn ( ja, även till vuxna också ibland ). Enkla, användarvänliga och med bra kvalite är min ide´.