Mobil logo 2

Det är lite konstigt att man vid den här tiden varje är år är lika förundrad över hur fort året har gått. Detta året är inte annorlunda. Jag sitter här i mitt kök och resten av familjen sover gott. En kopp kaffe ( eller egentligen 2 koppar, än så länge ) och datorn är mitt enda sällskap och det är helt ok. Jag tycker om att kunna filosofera och jobba lite i lugn och ro. Som sagt, tiden har som vanligt gått jättefort och detta året har inneburit ny arbetsplats, massor av fina hantverksmässor, nya fina tyger, nya bekantskaper och framför allt många underbara timmar i syrummet. Det är ju trots allt det som jag älskar mest att hålla på med. Vi har renovert en gavel till på huset och det börjar bli riktigt roligt att visa upp vad vi har åstadkommit. 
Mina ekologiska barnkläder har fått flytta in hos Catrin på Wilda Ekologiskt i Laholm. Det känns så roligt när en människa som Catrin välkomnar mig med öppna famnen när jag stegar in i hennes butik. Jag hade med mig några prematurplagg och ställde frågan " är detta något som du skulle vilja ha i din butik ?" och hon blir eld och lågor. Catrin hade nämligen fått förfrågan från några olika kunder om hon visste var man kunde få tag i prematurkläder. Det var så vårat lilla samarbete började och nu har jag rätt så mycket kläder i olika storlekar i hennes butik. Mer lär det bli framöver, för jag ( eller vi ) har en del kommande projekt under 2018.
 

Jag avslutar mitt lilla blogginlägg med en vinterbild och önskar mig lite snö, för det blir så vackert och det hör till denna årstiden

Jag önskar alla mina vänner, familj och kunder ( även blivande kunder ) ett RIKTIGT GOTT SLUT OCH VI SER FRAM EMOT ETT GOTT NYTT ÅR !

Läs hela inlägget »

Ni som redan känner mig eller har läst i min gamla blogg WimsanSyr, vet vem jag är. Ni andra kommer snart att bli varse om detsamma ...
Lite kort om mig
Jag är en kvinna mitt i livet som älskar att sy. Helst syr jag till barn och då gärna till de riktigt små barnen som har fötts lite tidigt. Jag har begåvats med fyra egna barn och ett barnbarn, än så länge.
Min sömnadskarriär började för 32 år sedan då mitt första barn föddes. Det var en härlig känsla när man kunde sy efter sitt eget barn och de fick det som passade dem bäst. Oftast fick de ju välja tyger själva och därmed behövde jag sällan kiva med dem om kläderna. Joggingdress var ett populärt plagg. Lätt att ta på sig och de kunde röra sig som de ville. 
Jag är en positiv människa som skrattar mycket och väldigt ofta. Älskar att göra saker med händerna, så ni får inte bli förvånade om jag gör ett inlägg här om vår husrenovering. Snickra är ju alltid kul och man blir glad och nöjd när resultatet blir som man själv vill.
Trädgården är också ett ställe jag trivs i, men den är långt ifrån perfekt, men vad gör väl det så länge vi trivs att vistas i den ändå
Hoppas att ni finner lite glädje i att läsa i min blogg, för det är just det jag försöker förmedla ... allt som ger mig glädje i livet

På återseende 

Läs hela inlägget »
Etiketter: första inlägget