Mobil logo 2

Tack för 2017

Det är lite konstigt att man vid den här tiden varje är år är lika förundrad över hur fort året har gått. Detta året är inte annorlunda. Jag sitter här i mitt kök och resten av familjen sover gott. En kopp kaffe ( eller egentligen 2 koppar, än så länge ) och datorn är mitt enda sällskap och det är helt ok. Jag tycker om att kunna filosofera och jobba lite i lugn och ro. Som sagt, tiden har som vanligt gått jättefort och detta året har inneburit ny arbetsplats, massor av fina hantverksmässor, nya fina tyger, nya bekantskaper och framför allt många underbara timmar i syrummet. Det är ju trots allt det som jag älskar mest att hålla på med. Vi har renovert en gavel till på huset och det börjar bli riktigt roligt att visa upp vad vi har åstadkommit. 
Mina ekologiska barnkläder har fått flytta in hos Catrin på Wilda Ekologiskt i Laholm. Det känns så roligt när en människa som Catrin välkomnar mig med öppna famnen när jag stegar in i hennes butik. Jag hade med mig några prematurplagg och ställde frågan " är detta något som du skulle vilja ha i din butik ?" och hon blir eld och lågor. Catrin hade nämligen fått förfrågan från några olika kunder om hon visste var man kunde få tag i prematurkläder. Det var så vårat lilla samarbete började och nu har jag rätt så mycket kläder i olika storlekar i hennes butik. Mer lär det bli framöver, för jag ( eller vi ) har en del kommande projekt under 2018.
 

Jag avslutar mitt lilla blogginlägg med en vinterbild och önskar mig lite snö, för det blir så vackert och det hör till denna årstiden

Jag önskar alla mina vänner, familj och kunder ( även blivande kunder ) ett RIKTIGT GOTT SLUT OCH VI SER FRAM EMOT ETT GOTT NYTT ÅR !

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln