Mobil logo 2

Välkomna till min nya blogg

Ni som redan känner mig eller har läst i min gamla blogg WimsanSyr, vet vem jag är. Ni andra kommer snart att bli varse om detsamma ...
Lite kort om mig
Jag är en kvinna mitt i livet som älskar att sy. Helst syr jag till barn och då gärna till de riktigt små barnen som har fötts lite tidigt. Jag har begåvats med fyra egna barn och ett barnbarn, än så länge.
Min sömnadskarriär började för 32 år sedan då mitt första barn föddes. Det var en härlig känsla när man kunde sy efter sitt eget barn och de fick det som passade dem bäst. Oftast fick de ju välja tyger själva och därmed behövde jag sällan kiva med dem om kläderna. Joggingdress var ett populärt plagg. Lätt att ta på sig och de kunde röra sig som de ville. 
Jag är en positiv människa som skrattar mycket och väldigt ofta. Älskar att göra saker med händerna, så ni får inte bli förvånade om jag gör ett inlägg här om vår husrenovering. Snickra är ju alltid kul och man blir glad och nöjd när resultatet blir som man själv vill.
Trädgården är också ett ställe jag trivs i, men den är långt ifrån perfekt, men vad gör väl det så länge vi trivs att vistas i den ändå
Hoppas att ni finner lite glädje i att läsa i min blogg, för det är just det jag försöker förmedla ... allt som ger mig glädje i livet

På återseende 

Etiketter: första inlägget

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln